close
چت روم
کباب موهامورا (غذای لبنانی)
loading...

سایت تفریحی و سرگرمی

  آماده سازی: 15 دقیقهمدت انتظار: 15 دقیقهمجموعاً: 30 دقیقه مواد لازم : سس موهامارا نصف فنجان  گوشت (گاو یا گوسفند. چرخ کرده. خیلی چرب نباشد.)  450 گرم  ادویه  1 قاشق چایخوری دارچین  1 قاشق چایخوری  پیاز  1 عدد نمک به میزان دلخواه طرز تهیه :1. پیاز و جعفری را داخل کاسه ی غذاساز…

آخرین ارسال های انجمن

کباب موهامورا (غذای لبنانی)

admin بازدید : 82 چهارشنبه 04 دي 1392 نظرات ()

 

طرز تهیه کباب موهامورا, پخت کباب لبنانی


آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه


مواد لازم :

سس موهامارا نصف فنجان
 گوشت (گاو یا گوسفند. چرخ کرده. خیلی چرب نباشد.)  450 گرم
 ادویه  1 قاشق چایخوری
دارچین  1 قاشق چایخوری
 پیاز  1 عدد
نمک به میزان دلخواه


طرز تهیه :
1. پیاز و جعفری را داخل کاسه ی غذاساز بگذارید و به اندازه ی ممکن ریز کنید. گوشت و ادویه ها را اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه یا تا زمانی که گوشت و پیاز و جعفری به خوبی ترکیب شوند مخلوط کنید. سس موهامارا را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مواد با هم ترکیب شوند.

2. یک فنجان کوچک از مخلوط گوشت را برداشته و روی سیخ به شکل سوسیس در بیاورید. می توانید به جای سیخ دور آن را فویل بپیچید. به مدت 10 دقیقه در فر با حرارت 400 درجه ی فارنهایت (204 درجه سانتی گراد) قرار دهید. سیخ یا سوسیس های گوشتی را تا زمانی که بپزند از این رو به آن رو کنید. کباب را با نان پیتا و سالاد سرو کنید.

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    آیا دوباره از این سایت بازدید می کنید؟


    آمار سایت
  • کل مطالب : 943
  • کل نظرات : 91
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 41
  • آی پی امروز : 14
  • آی پی دیروز : 12
  • بازدید امروز : 126
  • باردید دیروز : 22
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 512
  • بازدید ماه : 1,175
  • بازدید سال : 2,262
  • بازدید کلی : 443,795
  • کدهای اختصاصی
    تبلیغات